Noach

Auteur: Brian Godawa | Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.

18,95

Hij staat bekend als een rechtvaardige en als een man die wandelde met God. Dit is de geschiedenis van Noach, die op de zondagschool en in de kinderbijbels niet verteld wordt, maar wel zijn basis vindt in de oorspronkelijke Hebreeuwse tekst van Genesis 6 tot en met 9.
In de tijd voor de zondvloed ziet Elohim dat de aarde niet meer is zoals Hij die geschapen heeft. Anu en Inanna heersen als goden over de regio van Uruk, de oude stad van Kayins zoon. Zij zijn er bijna in geslaagd om de mensenstammen voor zich te winnen en de laatste fase van hun plan om Elohims belofte teniet te doen, gaan in. Dan krijgt Noach, de leider van de laatste vrije volken, een visioen. Hij moet een ark bouwen. Maar in die dagen zijn de Nefilim op aarde…beruchte en gewelddadige oorlogskrijgers onder leiding van priesterkoning Lagulanu, Noachs aartsvijand.

Noach is het eerste deel uit de reeks Kronieken van de Nefilim van Brian Bodawa.

Brian Godawa is een succesvol scenarioschrijver uit Hollywood (To End all Wars, 2001), film- en cultuurblogger (www.Godawa.com), leraar over geloofszaken, wereldvisies en storytelling (Hollywood Worldvisions) en een Amazon-bestsellerschrijver van Bijbelse fictie (Chronicles of the Nephilim) en prikkelende theologie (God against the gods). Zijn passie voor God, theologie en wereldvisies resulteert in een theologische fictie, die je misschien laat schudden op je grondvesten, maar de werkelijk aan het denken zet. Hij overdrijft niet!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083176581 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

462

Leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Uitgiftedatum

28-09-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Noach” te beoordelen