FAQs

Veelgestelde Vragen


Ja wij bezorgen ook in België. En ook voor bestellingen uit België geldt dat we geen bezorgkosten rekenen bij een bedrag van € 19,95 of meer. De op onze site vermelde levertijden zijn opgesteld voor Nederlandse adressen. Ook in het geval van bestellingen uit België worden de meeste boeken echter binnen 24 uur geleverd. Op dit moment bezorgen wij niet in andere landen. Alleen bestellingen naar adressen in Nederland en België worden verwerkt. U kunt wel bestellen vanuit een ander land, maar kunt dus alleen verzenden naar de genoemde landen.

Wie zit er achter deze online boekwinkel?

De geschiedeniswinkel is een verlengstuk van online geschiedenismagazine Historiek.net. Deze website maakt geschiedenis toegankelijk voor een breed publiek. Naast achtergrondverhalen, nieuwsartikelen en encyclopedische artikelen en vindt u hier ook veel voorpublicaties en boekbesprekingen.
Wij hebben geen contactgegevens van auteurs. Hiervoor kunt u terecht bij de uitgever van het boek. Deze wordt onder ieder boek in onze winkel vermeld.
Onze boeken worden bezorgd door PostNL. Dit geldt zowel voor boeken die via de brievenbus bezorgd worden als voor boeken die vanwege hun omvang als pakket verzonden moeten worden. In België wordt soms ook gebruik gemaakt van de diensten van BPost.
Op de geschiedeniswinkel accepteren we iDeal, Bancontact, VISA, KBC/CBC, Belfius, Maestro, Mastercard, Belfius en PayPal. Achteraf betalen is niet mogelijk.
Deze producten kunt u eenvoudig op een verlanglijstje zetten door op de betreffende productpagina op het hartje te drukken. Deze boeken worden dan in uw account opgeslagen zodat u ze altijd eenvoudig weer terug kan vinden.
Na de bestelling krijgt u een orderbevestiging op het e-mailadres dat is opgegeven. In de nacht van verzending ontvangt u vervolgens nog een mail met daarin een Track & Trace code, waarmee u de bestelling kunt volgen. Bij pakketten die per bezorgbus worden bezorgd, wordt hierbij ook vermeld hoe laat u de bezorger ongeveer kunt verwachten.
Mocht het boek toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan mag u het altijd binnen 14 dagen na ontvangst in nieuwe staat retourneren aan:

Historiek Geschiedeniswinkel
Van Veldhuijsenweg 19
3851 JP Ermelo

Zodra wij het pakket hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

Is het boek beschadigd of verkeerd gedrukt? Stuur dan een mail (met foto) naar info@geschiedenis-winkel.nl, dan sturen we u zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.
Op dit moment is het niet mogelijk om in onze winkel te betalen met een boekenbon of cadeaukaart. Dit heeft te maken met de hoge kosten die hieraan verbonden zijn.
Wij hebben momenteel alleen een online winkel. Wij hebben deze geen fysieke winkel waar u bijvoorbeeld boeken kunt ophalen of terugbrengen.