Veelgestelde Vragen


Deze site is een verlengstuk van het online geschiedenismagazine Historiek.net. Deze website maakt geschiedenis toegankelijk voor een breed publiek. Naast achtergrondverhalen, nieuwsartikelen en encyclopedische artikelen en vindt u hier ook veel voorpublicaties en boekbesprekingen. Lees hier meer over ons.
Wij hebben geen contactgegevens van auteurs. Hiervoor kunt u terecht bij de uitgever van het boek. Deze wordt onder ieder boek in onze winkel vermeld.
Voor de bestelling wordt u doorgestuurd naar Bol.com. Zij bieden naast papieren boeken ook ebooks aan, voor zover boeken beschikbaar zijn als ebook. Deze kunt u eenvoudig vinden via de link op onze website.
Deze producten kunt u eenvoudig op een verlanglijstje zetten door op de betreffende productpagina op het hartje te drukken. Deze boeken worden dan in uw account opgeslagen zodat u ze altijd eenvoudig weer terug kan vinden.
Voor de bestelling wordt u doorgelinkt naar Bol.com. Zij leveren naast nieuwe boeken ook tweedehandsboeken, waardoor er meer keuze is. Hier vindt u een overzicht van tweedehandsboeken.
Als u via onze winkel producten bestelt bij Bol dan ontvangen wij een deel van de opbrengst, zonder dat u meer betaalt.

Deze inkomsten zijn voor ons belangrijk, omdat we er groot belang aan hechten om de artikelen op Historiek gratis aan te kunnen blijven bieden.
We bestaan uit een klein team met meerdere werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardoor het lastig is om altijd de telefoon te 'bemannen'. Omdat we merken dat de meeste vragen via e-mail goed en naar tevredenheid worden opgelost concentreren we onze dienstverlening daarop.
Mocht u een historische titel niet kunnen vinden, dan is deze mogelijk niet meer te verkrijgen. Soms kan het echter ook zijn dat het boek niet automatisch is ingeladen op onze site, maar dat hij wel verkrijgbaar is. Mail dan even naar: info@geschiedenis-winkel.nl
Voor bestellingen sturen wij klanten door naar Bol.com. Dit hebben wij besloten omdat het beheer van de winkel teveel tijd ging kosten. In plaats daarvan richten we ons nu op het overzichtelijk presenteren van geschiedenisboeken. Lees hier meer over onze afweging.

Wij blijven natuurlijk een onafhankelijke organisatie zonder inmenging van Bol of andere partijen.