Over ons

ONZE WINKEL

De geschiedeniswinkel is een initiatief van online geschiedenismagazine Historiek.net. Ons doel is om het enorme aanbod aan geschiedenisboeken overzichtelijk te presenteren. Op onze site vindt u niet alleen de flaptekst van historische titels maar ook veel links naar voorpublicaties, leesfragmenten, links naar inhoudelijke besprekingen en bladervideo’s. Dankzij de koppeling met Historiek zijn wij meer dan een ‘gewone online boekhandel’. Bestellingen verwerken we snel. In veel gevallen heeft u uw boek(en) de volgende dag al in huis.

Bestellingen vanaf 19,95 euro bezorgen we gratis. En we leveren zowel in Nederland als België.

OVER HISTORIEK

Online geschiedenismagazine Historiek.net werd in 2008 opgericht. Doel was een site te maken waar actualiteit en geschiedenis met elkaar worden verbonden. Aan een dergelijke site bleek behoefte. In 2015 werd de website door het publiek beloond met de Geschiedenis Online Prijs en de bezoekersaantallen blijven alsmaar stijgen. De redactie bevindt zich in Ermelo. Aan de site werken veel vrijwilligers en culturele instellingen mee.

Op Historiek worden veel historische boeken besproken en dankzij goede contacten met verschillende uitgevers, worden ook veel voorpublicaties, besprekingen en achtergrondartikelen van historici op de site gepubliceerd. Zelf een online boekhandel beginnen werd daarmee logisch. Dit gebeurde uiteindelijk in 2016. Voor deze winkel werken wij samen met gerenommeerde partners als het Centraal Boekhuis en PostNL, zodat klanten verzekerd zijn van een snelle en goede verwerking van bestellingen.

Met de inkomsten uit de winkel bekostigen wij het geschiedenisproject.

GOED OM TE WETEN:

Gratis verzending

Bestellingen vanaf 19,95 euro worden gratis thuisbezorgd. Dit geldt ook voor verzending naar België.

Grote collectie

In onze winkel vindt u circa 10.000 geschiedenisboeken, overzichtelijk gerangschikt per onderwerp.

Online support

Onze klantenservice is niet alleen bereikbaar via e-mail. We bieden ook snelle chat-support.