25 lessen voor je buitenlandse hond

Hoe je als baas je buitenlandse hond helpt!
Auteur: Demelza Teunissen | Uitgever: Brave New Books

24,95

Hoe help je een buitenlandse hond? Hoe voorkom je dat je enthousiast begint maar jouw enthousiasme omslaat in zorgen? Hoe voorkom je miscommunicatie met je hond?

Rondom buitenlandse honden bestaan nog veel misvattingen. Als baasje van een buitenlandse hond weet je, dat ze net een beetje anders zijn dan andere honden. Ze hebben een levensverhaal waarin ze leerden te overleven en of je hond zich nou makkelijk aanpast of wat extra hulp nodig heeft, je komt wel eens voor een uitdaging te staan. Het is daarom belangrijk dat jij als baasje begrijpt waarom je hond iets doet. Want voordat je het weet is socialiseren overgegaan in traumatiseren en heb je een uitvallende hond die niet alleen kan zijn, trekt aan de riem of is het krijgen van visite niet zo meer zo makkelijk.

Dit boek helpt je inzicht te krijgen in het gedrag en instinct van je buitenlandse hond en leert jou als baasje hoe jij je hond kunt helpen. En dan wordt het gedrag van je hond heel logisch. Een buitenlandse hond is niet zo moeilijk, ze zijn alleen, net een beetje anders. Wil jij je hond graag verder helpen?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464657432 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Hoe je als baas je buitenlandse hond helpt!

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

181

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

14-12-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “25 lessen voor je buitenlandse hond” te beoordelen