Vliegende Hollanders

Pioniers van de Nederlandse luchtvaart
Auteur: Chris Houtman | Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.

21,99

Anthony Fokker en Albert Plesman zijn de legendarische mannen aan de basis van de Nederlandse luchtvaarthistorie. De avontuurlijke Fokker en de idealistische Plesman zijn twee gepassioneerde tegenpolen, met ieder een eigen droom en visie, die er desondanks samen in slagen Nederland in de jaren 1919-1939 een vooraanstaande plek te geven op het wereldtoneel van de luchtvaart.

Vliegende Hollanders is het verhaal van deze buitengewone lucht vaartondernemers tijdens de eerste turbulente jaren van de vliegerij. Het is een fascinerende roman, met nieuwe historische onthullingen, die zich afspeelt in een competitieve wereld vol bedrog en zakelijke intriges rond persoonlijke, Nederlandse en internationale belangen. Niet eerder kwamen ook de privélevens van Plesman en Fokker tijdens die allesbepalende pioniersjaren van de Nederlandse luchtvaart zo overtuigend in beeld.

Vliegende Hollanders van Chris Houtman is gebaseerd op het geromantiseerde scenario van Winchester McFly en Thomas van der Ree dat zij schreven voor de gelijknamige televisieserie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045219295 Categorieën: , Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Pioniers van de Nederlandse luchtvaart

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Uitverkocht

Uitgiftedatum

28-10-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vliegende Hollanders” te beoordelen