Alleen op de wereld

Auteur: Hector Malot, Tiny Fisscher | Uitgever: Gottmer

25,99

‘Alleen op de wereld’ is het klassieke verhaal van Hector Malot over vondeling Rémi op zijn reis door Frankrijk. Deze schitterende editie werd geïllustreerd door Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons. Het geliefde ‘Alleen op de wereld’ is niet weg te denken uit de canon van kinderboeken die al generaties lang een gevoelige snaar weten te raken. Het is het verhaal van de 8-jarige vondeling Rémi die door zijn pleegouders aan straatmuzikant Vitalis wordt verkocht. Daarmee begint zijn lange zwerftocht door het 19e-eeuwse Frankrijk, waarin hij er na de dood van Vitalis helemaal alleen voor komt te staan.

Dankzij de toegankelijke bewerking door Tiny Fisscher kan een nieuwe lichting lezers snikken om het lot van vondeling Rémi. De nieuwe, soepele vertaling maakt deze editie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons maakte de illustraties voor deze prachtige uitgave. Ter inspiratie volgde ze de route die Rémi door Frankrijk heeft afgelegd. Het resultaat liegt er niet om: schitterende illustraties, die het mooie, maar desolate Franse platteland en het harde leven in de stad op unieke wijze weergeven.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789025761844 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-11-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2 beoordelingen voor Alleen op de wereld

  1. 5 van 5

    Jean Crapts

    Een prachtig verhaal over vriendschap. Ontroerend en vol avonturen. Diverse malen voorgelezen in de klas. Je kon een speld horen vallen…

  2. 5 van 5

    Jean Crapts

    Een prachtig verhaal over een vondeling en vriendschap. Diverse malen voorgelezen in de klas. Je kon een speld horen vallen.


Een beoordeling toevoegen