Web van herinneringen

Auteur: Jane Kirkpatrick | Uitgever: Mozaïek

22,99

Eliza Spalding Warren was nog maar een klein meisje toen Indianen haar ontvoerden en in het dorp een bloedbad aanrichtten. Dat was in 1847. Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza’s bestaan wéér te worden ontwricht: haar impulsieve echtgenoot besluit te verhuizen om elders een nieuw leven op te bouwen. Eliza zal niet alleen haar geliefde thuis én het graf van haar moeder moeten verlaten; veel erger is dat ze zal verhuizen naar de streek waar ze ooit gevangenzat.
Eliza krijgt het dagboek van haar moeder in handen, en ontdekt tot haar verbijstering dat haar eigen herinneringen niet het hele verhaal vertellen. Kan ze het duistere verleden onder ogen zien en verdergaan? Of zullen haar jeugdherinneringen haar voorgoed in hun greep houden?

Een indrukwekkend verhaal over herinneringen die je beklemmen en over de genezing die volgt als je de draden van het verleden daadwerkelijk durft te ontrafelen.

Over ‘Letitia’s appelboom’
‘Een mooi boek, dat ik veel lezers toewens!’ – Nederlands Dagblad
‘Een prachtig voorbeeld van een sterke vrouw die bereid was om voor haar vrijheid te strijden.’ – Reformatorisch Dagblad

Jane Kirkpatrick heeft meer dan vijfentwintig romans op haar naam staan. ‘Letitia’s appelboom’, haar debuut in Nederland, ontving lovende kritieken. Zie www.jkbooks.com.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789023996750 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

396

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

05-06-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Web van herinneringen” te beoordelen