Revolutie!

Auteur: Emmanuel Macron | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

20,99

Zondag 7 mei 2017: Frankrijk kiest massaal voor Emmanuel Macron, die op negenendertigjarige leeftijd de jongste Franse president ooit is. Drie jaar geleden nog totaal onbekend, nu president van de Republiek: hoe vond Macron zijn weg naar de top?

In Revolutie! vertelt Macron voor de eerste keer zijn verhaal. Over zijn jeugd in het artsengezin in Amiens, zijn studententijd in Parijs aan de prestigieuze universiteit Sciences Po en de minstens zo toonaangevende staatsschool ena, zijn tijd als bankier en zijn functie als minister van Economische Zaken en de oprichting van zijn partij En Marche!, waarmee hij een progressief alternatief voor het traditionele links-rechts denken in de Franse politiek wil bieden.

Aan de hand van zijn visie leren we de jonge sociaalliberaal met zijn uitgesproken pro-Europese boodschap op toegankelijke wijze kennen. Het levert een compleet portret op van de nieuwe president: helder, open en persoonlijk, vol ambities en wensen.

‘Een nieuw hoofdstuk is aangebroken, waarin de herontdekking van hoop en vertrouwen centraal staan. Laten we van Frankrijk houden.’ – Emmanuel Macron

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401607773 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

15-06-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

2

Lezers over dit boek

Er zijn nog geen beoordelingen.


Beoordeel “Revolutie!” als eerste: