Maria Magdalena poort naar de Nieuwe Tijd

Wegwijzer naar het licht. Over de reizen van Jezus naar Engeland en India. Over het verblijf van Maria Magdalena in Frankrijk en naar reizen naar Engeland.
Auteur: Annine van der Meer | Uitgever: Pansophia Press

38,95

In dit boek staan Maria Magdalena en het door haar geschreven Evangelie van de Geliefde Metgezellin dat in 2010 beschikbaar kwam, centraal. Haar leven komt in chronologische volgorde langs: het gaat van de esseense achtergrond van haar familie – via haar jeugd, haar opleiding in Egypte, haar optreden naast Jeshua, haar ascensie en haar filosofie – naar haar missie in West-Europa. Aan het eind van haar Evangelie beschrijft zij haar eigen ascensie of haar proces van licht worden.

Ascensie is ook vandaag een hot topic. Eeuwenlang is ascensie beschouwd als een zweverige en mysterieuze aangelegenheid, weggelegd voor de elite uit esoterische mysteriescholen en wereldvreemde mystici. Echter, ontwikkelingen in de moderne kwantumfysica maken het mogelijk om ascensie natuurwetenschappelijk te verklaren. Er is momenteel grote behoefte aan informatie over dit fenomeen.
Dit heeft te maken met het feit dat de frequentie van planeet Aarde zich versnelt; moderne meetmethoden tonen aan wat al veel eerder door inheemse culturen voorspeld is: wij zitten momenteel in een individueel en collectief ascensie-proces.

Wij zijn op weg naar een nieuwe tijd en een nieuwe aarde. Daarom is het
van groot belang de weg te begrijpen die Maria Magdalena wijst naar het licht.
De leer van de ascensie is de essentie van de boodschap van Jeshua en Maria.

Het nieuwe van dit boek ligt in de werkmethode. Nieuwetijdsbronnen als informatie uit regressieverslagen en enkele gechannelde bronnen worden naast de bijbelse, apocriefe en historische bronnen gelegd. De vraag is in hoeverre de historische bronnen deze alternatieve bronnen van de nieuwe tijd bevestigen.

Lukt het om door de integratie van beide typen bronnen een vernieuwend 21e
eeuws beeld van Maria Magdalena en haar familie te vormen? Zo ja, dan is het
wenselijk het alternatieve materiaal niet meer buiten te sluiten…

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789082672985 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Wegwijzer naar het licht. Over de reizen van Jezus naar Engeland en India. Over het verblijf van Maria Magdalena in Frankrijk en naar reizen naar Engeland.

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

430

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

28-03-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Maria Magdalena poort naar de Nieuwe Tijd” te beoordelen