Dansen met de duivel

Auteur: Michel Exel | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

19,95

Op weg naar nationale beroemdheid worden de verleidingen van seks, drank en drugs zanger/presentator Michel Exel bijna fataal. Hij blijkt woest aantrekkelijk voor meisjes, vrouwen én mannen en drugs blijken makkelijker verkrijgbaar dan brood bij de bakker. ‘Dansen Met De Duivel’ is het even rauwe als eerlijke verslag van zijn jarenlange strijd om ook zonder deze hulpmiddelen het leven te vieren. Nietsontziend eerlijk voor zijn omgeving en zichzelf en met ijzeren zelfdiscipline herwint Michel Exel uiteindelijk zijn eigenwaarde en daarmee het leven en de liefde.

‘Dansen Met De Duivel‘ biedt boeiende inkijkjes in het verborgen leven van feestend Nederland en kan zo dienen als ‘Handleiding bij de overmatige consumptie van seks, drank en drugs. Inclusief tips voor overleving’ voor scholieren, studenten en artiesten en iedereen die zichzelf in het uitgaansleven kwijt zou kunnen raken.

Het boek is daarnaast een must read voor professionals in de zorg en opvoedkunde en voor mensen die in persoonlijke groei, psychologie en seksualiteit geïnteresseerd zijn. ‘Dansen Met De Duivel‘ is ook een boek over inspiratie en motivatie. Over jezelf verliezen, herpakken en weer doorgaan. Over jezelf herprogrammeren en geluk vinden in een meer alledaags bestaan. Over het leven willen onderzoeken en antwoorden vinden op vragen die iedereen heeft. Zoals: Wie ben ik?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463388733 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

160

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-06-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dansen met de duivel” te beoordelen