Zero zero zero

Auteur: Roberto Saviano | Uitgever: Spectrum

22,99

Roberto Saviano’s bestseller Zero zero zero, nu weer verkrijgbaar

Zero zero zero vertelt het onvergetelijke verhaal over hoe de verkoop en het gebruik van cocaïne de afgelopen decennia zowel de zwarte markt als de legale economie heeft veranderd en een enorme invloed heeft op alle mensen wereldwijd. Van Mexicaanse kartels tot Engelse financiers, Guatemalteekse huurlingen tot Oekraïense krijgsheren, en Italiaanse mensenhandelaars tot de handelaren op Wall Street die het geld witwassen.

Door verhalen, interviews, telefoontaps en zijn eigen ervaringen met de onderwereld met elkaar te verweven, onthult bestsellerauteur Roberto Saviano een internationale narcostaat die nu de pijler is van onze wereldeconomie. Het is de perfecte vorm van het moderne kapitalisme, waar alles voor het oprapen ligt – en alles wordt verteerd, geruïneerd en vernietigd.

Roberto Saviano is schrijver, onderzoeksjournalist en publicist. Hij brak in 2006 internationaal door met de bestseller Gomorra, waarin hij verslag deed van de Napolitaanse onderwereld. Daarnaast schreef hij verschillende andere boeken over criminaliteit, waaronder Zero zero zero en De kinderen in de sleepnetten. Van Gomorra en Zero zero zero zijn tevens populaire televisieseries gemaakt. Zijn laatste boek Ik leef nog is een autobiografische graphic novel, dat in het najaar van 2022 is verschenen.

‘Na het lezen van Saviano kijk je nooit meer hetzelfde naar Italië en de wereldmarkt.’ The New York Times

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789000387984 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

416

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-07-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zero zero zero” te beoordelen