Wie zei dat mijn leven saai is

Auteur: Louise Hompe | Uitgever: Uitgeverij Nobelman

22,95

In Wie zei dat mijn leven saai is zien we een vrouw die alle uitdagingen van het leven aangaat. Na een turbulente studietijd in Amsterdam waar ze op de barricades klimt, richt ze een vrouwencabaret op waarmee ze door het hele land toert. Met gelijkgestemden begint ze een woongroep midden op het Friese platteland, het worden zevenentwintig roerige jaren. Na de aanschaf van één Fries paard volgen er snel meer, de zwarte parels laten haar niet meer los. Als eerste vrouw brengt ze het zelfs tot inspecteur van het Koninklijk Fries Paarden Stamboek. In haar werkzame leven houdt ze zich bezig met het ontwikkelen van talenten bij jongeren die minder kansen hebben gekregen. Haar carrière eindigt in het beroepsonderwijs als manager en innovatiecoach in de creatieve maakindustrie. Laat je verrassen: hoe ze iedere dag plukt alsof het haar laatste is.

Van dezelfde auteur is verschenen Uitgestelde Huwelijksnacht, familiekroniek over de avontuurlijke reis met haar vader naar haar Indische roots, een terugblik naar de bijzondere tijd die haar (voor)ouders in Indonesië doorbrachten in de jaren tussen 1850 en 1950.
In 2010 kreeg ze borstkanker, wat resulteerde in het levenslustige boek K… en nu verder. Helaas werden in 2021 nieuwe uitzaaiingen geconstateerd. In reservetijd schreef ze haar memoires, Wie zei dat mijn leven saai is.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789491737992 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

340

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-05-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wie zei dat mijn leven saai is” te beoordelen