Vincent van Gogh, van Scholte tot Ravoux

Een verhaal over Vincent van Gogh, over zijn leven als schilder tussen zijn verblijf in Drenthe ( 1883) en Auvers-sur-Oise (1890)
Auteur: Ruud Hobo | Uitgever: Brave New Books

19,50

Dit boek is een vervolg op het boek dat ik in het voorjaar van 2021 heb uitgegeven over het verblijf van Vincent van Gogh in Drenthe.
In dit boek lees je het verhaal over wat daarna is gebeurd. Ook deze keer vertelt Vincent zelf het verhaal. Het is 10 juli 1890 als je in Auvers-sur-Oise, een dorpje ten noorden van Parijs, de schilder opnieuw ontmoet. Je logeert in de herberg van Arthur Gustave Ravoux waar Vincent ook al verblijft. Dat merk je pas als je hem aan ziet komen wandelen. Jullie pakken de draad op zoals die in het vorige boek is beëindigd. Uitgebreid vertelt Vincent over zijn belevenissen in Nuenen, Antwerpen, Parijs, Arles, Saint-Rémy-de-Provence en Auvers-sur-Oise. Tussendoor is Vincent natuurlijk ook bezig met zijn schilderwerk zodat het verhaal verteld wordt gedurende het gehele verblijf van je in Auvers van 10 juli 1890 tot 14 juli 1890.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464486421 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een verhaal over Vincent van Gogh, over zijn leven als schilder tussen zijn verblijf in Drenthe ( 1883) en Auvers-sur-Oise (1890)

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

174

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

13-04-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vincent van Gogh, van Scholte tot Ravoux” te beoordelen