Superwoman

Hoe ik mijn vleugels verloor na een herseninfarct en toch weer leerde vliegen
Auteur: Lidewij Verweijen-van Leest, Violet Falkenburg | Uitgever: Uitgeverij Verweijen - van Leest

19,95

Lidewij Verweijen is 36 jaar als ze tijdens een interview voor haar werk een herseninfarct krijgt. Een klein infarct met grote gevolgen. Gevolgen die voor de buitenwereld en ook voor haarzelf nauwelijks herkenbaar zijn, maar die haar lichaam en geest raken en zo haar bestaan inkleuren. Ze wil er in het begin geen aandacht aan schenken. Maar dat is niet lang houdbaar. Stukje bij beetje moet ze haar regels laten vieren, minder eisen stellen aan zichzelf. Ze moet weer opnieuw leren vliegen.

Dit boek gaat over dat proces. Herkenbaar voor iedereen die in zijn leven een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt. Een gebeurtenis die voorbijgaat, maar die een grote invloed heeft. Hoe vindt ze een nieuwe balans, hoe leert ze weer vliegen? En wie spelen daarbij een belangrijke rol?

Iets kleins bleek zo groot.

Wat lezers ervan vinden:

“Een verhaal over hindernissen en twijfels die je ook tegenkomt als je geen herseninfarct hebt gehad. Door de eerlijkheid en humor waarmee het is geschreven kom je toch in een uitstekend humeur.”
Marlous Schrijvers, Intellectual Property Advocaat, NautaDutilh N.V.

“Iets wat ieder van ons kan overkomen, overkwam Lidewij! Haar verhaal, zoektocht, strijd en overwinning inspireren en helpen bij een gezonde dialoog over ingrijpende gebeurtenissen en de impact daarvan op leven en geluk, diepgaand én praktisch.”
Joris de Haas, Lead Wellbeing & Sustainable Performance, ABN AMRO

“De worsteling in het vinden van een nieuwe balans in het leven is puur en oprecht beschreven. Haar doorzettingsvermogen is een inspiratiebron voor anderen in een soortgelijke situatie.”
Nancy Minnen, Re-integratiecoordinator, Libra Revalidatie & Audiologie

Meer weten over Lidewij en het boek? Kijk op www.superwomanhetboek.nl

Over de schrijfster:
Violet Falkenburg is journalist, schrijver en trainer. Ze begon haar journalistieke loopbaan bij Elseviers Weekblad, werkte vijftien jaar voor radio en televisie. Tegenwoordig is ze dagvoorzitter, communicatietrainer en personal coach. De boeken op haar naam vindt u op www.violetfalkenburg.nl.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789090334882 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Hoe ik mijn vleugels verloor na een herseninfarct en toch weer leerde vliegen

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

150

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

22-10-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Superwoman” te beoordelen