KUL. Korte verhalen met een boodschap.

Een bundel met achtentachtig korte verhalen met een inhoud. De verhalen geven stof tot nadenken en zijn het doorvertellen waard.
Auteur: Laurens Van Lieshout | Uitgever: Mijnbestseller.nl

20,05

In het boek “Kul. Korte verhalen met een boodschap’, zijn achtentachtig korte verhalen gebundeld. De verhalen zijn geconstrueerde inleidingen naar nog onbeantwoorde vragen. Vragen waarvan we het antwoord nog niet weten. Een voorbeeld van zo’n verhaal is “De laatste baby.’ Wat zou er kunnen gebeuren als de kwaliteit van ons zaad achteruit blijft gaan? Het verhaal “De eerste farao’ daarentegen gaat over de vraag naar het ontstaan van diversiteit. Een ander voorbeeld is “Okselzweet’. In dit verhaal is benadrukt dat de geur van de partner wel eens essentieel voor een duurzame relatie zou kunnen zijn. Ook geven sommige verhalen zoals “space-sex’ de mogelijkheid om zelf je eigen plot te bedenken. Ze geven inspiratie om de fantasie de vrije loop te laten. Net als bij een mop zijn deze korte verhalen bedoeld om de toehoorder te laten nadenken en mogelijk te laten lachen. De verhalen dienen met een knipoog gelezen te worden, want het leven is al serieus genoeg. Daarom heet de verhalenbundel “Kul’. De mens is een verhalenverteller. Deze verhalen zijn het doorvertellen waard.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463673938 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een bundel met achtentachtig korte verhalen met een inhoud. De verhalen geven stof tot nadenken en zijn het doorvertellen waard.

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

220

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-08-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “KUL. Korte verhalen met een boodschap.” te beoordelen