De Facebookfaçade

De schokkende ontmaskering van het grootste socialemediaplatform ter wereld
Auteur: Frances Haugen | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

24,99

De Facebookfaçade van Frances Haugen is een persoonlijk verhaal over leiderschap, ethiek en menselijkheid, en toont op schokkende wijze de ware aard van een van de grootste techbedrijven ter wereld.

In De Facebookfaçade vertelt Frances Haugen het schokkende verhaal over haar tijd bij Facebook. Haugen werkte jarenlang bij het bedrijf van Mark Zuckerberg, waar financieel gewin veel belangrijker is dan integriteit of de veiligheid van gebruikers. Waar ze eerst tevergeefs probeerde de misstanden van binnenuit te veranderen, nam ze uiteindelijk het heft in eigen hand en lekte meer dan twintigduizend geheime Facebookdocumenten naar de pers. Haugen vertelt voor het eerst wat de schokkende betekenis is van de documenten die de wereld niet mocht zien.

Haar onthullingen werden voorpaginanieuws en trokken wereldwijd de aandacht van politici en gebruikers. Ze overtroffen ieders voorstellingsvermogen: individuele gebruikers, en zelfs complete samenlevingen, worden willens en wetens beschadigd door algoritmes en AI-strategieën van het oppermachtige sociale netwerk.

De Facebookfaçade is ook een persoonlijk verhaal over leiderschap, ethiek en menselijkheid. En, een belangrijke wake-upcall voor iedereen met een socialmedia-account. Voor lezers van De duistere bank en De prooi.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401619752 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De schokkende ontmaskering van het grootste socialemediaplatform ter wereld

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

13-06-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Facebookfaçade” te beoordelen