Alleen ik kan dit

Het catastrofale laatste jaar van Donald J. Trump
Auteur: Carol Leonnig, Philip Rucker | Uitgever: Atlas Contact

22,99

In deze NYT-bestseller wordt voor het eerst een compleet beeld geschetst van hoe het er werkelijk aan toeging in het laatste chaotische jaar van Trumps desastreuze presidentschap.

In ‘Alleen ik kan dit’ onthullen Carol Leonnig en Philip Rucker ongekende details over hoe het er werkelijk aan toeging in het desastreuze laatste jaar van een disfunctioneel presidentschap. Met Trump in de hoofdrol en de belangrijkste spelers om hem heen – artsen, generaals, adviseurs en familieleden – in bijrollen bieden de auteurs een verhelderend verslag van een unieke periode in de recente geschiedenis. Hun bronnen waren erbij terwijl Trump keer op keer zijn persoonlijk gewin boven het welzijn van het land stelde. Zij zagen hoe de president weigerde het coronavirus serieus te nemen – tot het punt dat hij zelf besmet raakte. Dit is het verhaal van een natie die – economisch, medisch en politiek – gesaboteerd werd door zijn eigen leider, met als hoogtepunt een baanbrekend, minutieus verslag van wat er precies gebeurde in het Capitool op 6 januari 2021. Alleen ik kan dit is voorbestemd om nog decennia gelezen en bestudeerd te worden als een klassieker in de journalistiek.

Het Financieele Dagblad
Recensie

‘In Alleen ik kan dit beschrijven Washington Post- journalisten Philip Rucker en Carol Leonnig het laatste jaar van het presidentschap van Donald Trump, met als hoogtepunt een minutieus verslag van wat er precies gebeurde op het Capitool op 6 januari 2021.’ – Het Financieele Dagblad

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045045207 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het catastrofale laatste jaar van Donald J. Trump

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

400

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

14-09-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Alleen ik kan dit” te beoordelen