Voor de bestelling wordt u doorgestuurd naar Bol.com. Zij bieden naast papieren boeken ook ebooks aan, voor zover boeken beschikbaar zijn als ebook. Deze kunt u eenvoudig vinden via de link op onze website.
Voor de bestelling wordt u doorgelinkt naar Bol.com. Zij leveren naast nieuwe boeken ook tweedehandsboeken, waardoor er meer keuze is. Hier vindt u een overzicht van tweedehandsboeken.
Wij hebben geen contactgegevens van auteurs. Hiervoor kunt u terecht bij de uitgever van het boek. Deze wordt onder ieder boek in onze winkel vermeld.
Deze producten kunt u eenvoudig op een verlanglijstje zetten door op de betreffende productpagina op het hartje te drukken. Deze boeken worden dan in uw account opgeslagen zodat u ze altijd eenvoudig weer terug kan vinden.
Mocht u een historische titel niet kunnen vinden, dan is deze mogelijk niet meer te verkrijgen. Soms kan het echter ook zijn dat het boek niet automatisch is ingeladen op onze site, maar dat hij wel verkrijgbaar is. Mail dan even naar: info@geschiedenis-winkel.nl