Ermelo, 20 januari 2021

Beste klant van de Geschiedeniswinkel,

Wij zijn www.geschiedenis-winkel.nl enkele jaren geleden begonnen als nevenproject van ons online geschiedenismagazine Historiek.net. Enerzijds wilden we via de website een helder overzicht bieden van nieuwe geschiedenisboeken en anderzijds hoopten we met de inkomsten uit de winkel ons hoofdproject mede te kunnen bekostigen. Dit functioneerde in principe maar het beheer van de winkel (administratief en technisch) kost echter ook veel tijd. Wij merkten dat deze werkzaamheden soms ten koste gingen van het hoofdproject. Meer dan we wilden. Daarom hebben wij nu besloten de winkel anders in te richten. Uiteindelijk is Historiek eerst en vooral een website waarop we geschiedenis voor een breed publiek toegankelijk willen maken. Daar moet de échte aandacht naar toe gaan.

De belangrijkste verandering: bestellingen worden voortaan niet meer door ons afgehandeld. U kunt nog altijd terecht in onze winkel, maar de bestelknop linkt door naar de winkel van Bol.com. Voor elke bestelling die u doet via onze winkel, ontvangen wij een kleine vergoeding, zonder dat u meer betaalt. Zoekt u via onze winkel geschiedenisboeken op en plaatst u uw bestellingen vervolgens bij Bol, dan steunt u Historiek dus nog steeds.

Onze boekenwebsite blijft namelijk wel gewoon bestaan. We denken dat een site als deze meerwaarde heeft en dat het prettig kan zijn voor Historiek-lezers om boeken op onderwerp gerangschikt te hebben. U vindt bij ons dus nog steeds ruim 10.000 geschiedenisboeken, in overzichtelijke categorieën. In zoveel mogelijk gevallen mét links naar recensies, voorpublicaties of klantbeoordelingen (wist u dat u zelf ook beoordelingen kan plaatsen?).

Uw bestellingen

Mocht u een klantaccount hebben dan blijft die gewoon bestaan, net als uw verlanglijstjes. Natuurlijk kunt u ook nog steeds bij ons terecht met vragen over uw eerder gedane bestellingen. Bestellingen die de laatste dagen nog zijn geplaatst, worden uiteraard allemaal netjes door ons afgehandeld.

We willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld, hopen op uw begrip en hopen u op onze website te mogen blijven verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Yuri en Lilian Visser
Historiek

www.geschiedenis-winkel.nl
www.historiek.net