info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Voorkant Voorkant

Zo gek is het geworden

Geert Wilders, van eenmansfractie tot brede volksbeweging
Auteur: Arthur Blok | Prijs: € 20.00

Schrijf de eerste review over dit boek

Snel overzicht

Met medewerking van Geert Wilders

Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid zijn niet meer weg te denken van het politieke toneel. Al ruim een decennium is hij de meest spraakmakende politicus van Nederland. Zijn bekendheid reikt inmiddels tot ver over onze landsgrenzen.
Zo gek is het geworden - een knipoog naar Wilders’ uitspraak veel gekker moet het niet worden - bevat veel nieuw feitenmateriaal over de politicus uit Venlo. Wilders zelf vertelt uitgebreid over zijn jeugd, zijn turbulente politieke loopbaan, de rechtszaken tegen hem, de anti-islamfilm Fitna, zijn nieuwe filmplannen en over zijn banden met neoconservatieve partijen in de VS. Ook het jarenlange gerommel binnen de PVV-gelederen en de opkomst van het populisme worden uitgebreid besproken.
Auteur Artur Blok sprak daarnaast met verschillende voormalige en huidige fractieleden van de PVV en met personen die lange(re) tijd met Geert Wilders samenwerkten, in zowel Nederland als in de Verenigde Staten. Zij spreken zich openlijk over hem uit.
Dit boek geeft een scherp beeld van de persoon en de politicus Wilders: de man die een eenmansfractie uitbouwde tot een gevestigde partij in het Nederlands politiek bestel; de man die vanwege zijn controversiële uitspraken al vele jaren dag en nacht bewaakt moet worden.
Geert Wilders: ‘Mijn missie is knokken voor de vrijheid en strijden tegen de islam. Zolang ik het gevoel heb dat ik daaraan nog iets kan bijdragen en dat nog niet voor elkaar heb, ga ik gewoon door. Tenzij ik denk dat het geen zin meer heeft’

Politicoloog Arthur Blok (1976) werkte o.a. voor Novum Nieuws en als docent aan de Hogeschool Utrecht. Nu levert Blok bijdragen voor Het Parool en publiceert hij in uiteenlopende Engelstalige media. Hij is mede-eigenaar van The Levant News (www.the-levant.com).

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 20,00
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Gratis bezorging vanaf € 19,75 euro - Levering in Nederland en België

Extra informatie

Uitgever Just Publishers
Pagina's 272
ISBN 9789089756329
Verschenen 25-06-2018
Productvorm Zachte kaft
Datum verschijning 00-00-0000
Product lengte 231 mm
Product breedte 150 mm
Product hoogte 28 mm

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

  1. Schrijf de eerste review over dit boek

Uw mening

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Meer geschiedenisboeken uit deze categorie: