info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u informatie over de Geschiedeniswinkel van Historiek. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen

Antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

De geschiedeniswinkel is een verlengstuk van online geschiedenismagazine Historiek.net. Deze website maakt geschiedenis toegankelijk voor een breed publiek. Naast achtergrondverhalen, nieuwsartikelen en encyclopedische artikelen en vindt u hier ook veel voorpublicaties en boekbesprekingen.
Ja wij bezorgen ook in België. En ook voor bestellingen uit België geldt dat we geen bezorgkosten rekenen bij een bedrag van € 19,95 of meer. De op onze site vermelde levertijden zijn opgesteld voor Nederlandse adressen. Ook in het geval van bestellingen uit België worden de meeste boeken echter binnen 24 uur geleverd.

Op dit moment bezorgen wij niet in andere landen. Alleen bestellingen uit Nederland en België worden verwerkt.
Deze zijn vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt. Lees meer informatie bij de algemene voorwaarden (pdf) en ons privacybeleid.
Mocht u een historische titel niet kunnen vinden, dan is deze mogelijk niet meer te verkrijgen. Is hij elders wel te verkrijgen, dan kunnen we hem misschien toch voor u bestellen. Mail dan even naar: info@geschiedenis-winkel.nl
Deze producten kunt u eenvoudig op een verlanglijstje zetten door op de betreffende productpagina op het hartje te drukken. Deze boeken worden dan in uw account opgeslagen.
Bij sommige boeken is het mogelijk deze te reserveren voordat deze uitkomen, dit wordt dan bij het boek duidelijk vermeld. Mocht dit geen optie zijn, dan kunt u uw e-mailadres opgeven. Dan ontvangt u automatisch een e-mail als het boek weer verkrijgbaar is. Een overzicht van alle te reserveren boeken is altijd hier te vinden
Hiervoor kunt u terecht bij de uitgever van het boek. Deze wordt onder ieder boek in onze winkel vermeld.
Na de bestelling krijgt u een orderbevestiging op het e-mailadres dat is opgegeven. In de nacht van verzending ontvangt u vervolgens nog een mail met daarin een Track & Trace code, waarmee u de bestelling kunt volgen. Bij pakketten die per bus worden bezorgd, wordt hierbij ook vermeld hoe laat u de bezorger ongeveer kunt verwachten.
Op de geschiedeniswinkel accepteren we iDeal, Bancontact, VISA, KBC/CBC, Belfius, Maestro, Mastercard, Belfius en PayPal. Ook kunt u met Bitcoin betalen, mocht u daarover beschikken.
De ervaring leert dat er tegenwoordig steeds meer direct betaald wordt, vaak via iDeal. Deze betaalmogelijkheid is veilig, transparant en werkt snel. Hierdoor kunnen wij bestellingen sneller uitleveren en is onze administratie ook overzichtelijker. Klanten die via iDeal, PayPal of creditcard betalen krijgen uiteraard wel gewoon een factuur toegezonden. Die is dan echter al voldaan.
Onze boeken worden bezorgd door PostNL. Dit geldt zowel voor boeken die via de brievenbus bezorgd worden als voor boeken die vanwege hun omvang als pakket verzonden moeten worden. In België wordt soms ook gebruik gemaakt van de diensten van BPost.
Bij bestellingen onder de 19,95 euro vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van 2,50 euro. Bij bestellingen boven de 19,95 euro nemen wij de verzendkosten volledig voor onze rekening. We hebben bewust voor deze grens gekozen omdat er veel boeken verschijnen die 19,99 euro kosten. Door de grens op 19,95 euro te zetten, worden deze boeken ook gratis bij u bezorgd.
Bij ieder product wordt de verwachte levertijd vermeld. Voor veel boeken geldt dat u ze de volgende dag al in huis hebt als er voor 23:00 uur wordt besteld. Bij sommige boeken is de levertijd iets langer. Dat wordt dan ook vermeld bij deze boeken. Het gaat in dit geval doorgaans om boeken waarvan de uitgever geen voorraad in ons distributiecentrum heeft gelegd.
Mocht het boek toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan mag u het altijd binnen 14 dagen na ontvangst in nieuwe staat retourneren aan:

Historiek Geschiedeniswinkel
Van Veldhuijsenweg 19
3851 JP Ermelo

Zodra wij het pakket hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

Is het boek beschadigd of verkeerd gedrukt? Stuur dan een mail (met foto) naar info@geschiedenis-winkel.nl, dan sturen we u zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.
Nee, wij leveren geen tweedehandsboeken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij Bol.com
We bestaan uit een klein team met meerdere werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardoor het lastig is om altijd de telefoon te 'bemannen'. Omdat we merken dat de meeste vragen via chat en e-mail goed en naar tevredenheid worden opgelost concentreren we onze dienstverlening daarop.
Nee, momenteel bieden wij geen eBooks aan. Mogelijk voegen wij deze digitale boeken in de toekomst aan ons assortiment toe.

Andere vraag? Mail naar info@geschiedeniswinkel.nl

Zie ook: Informatie voor uitgevers

Klik hier voor meer informatie over de geschiedeniswinkel