info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Op deze pagina vind je informatie over de Geschiedeniswinkel van Historiek. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, dan kunt u ons altijd contact met ons opnemen

Antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Deze shop is een verlengstuk van het online geschiedenismagazine Historiek.net, in 2015 uitgeroepen tot de populairste geschiedeniswebsite van Nederland. Hierop verschijnen al jaren veel voorpublicaties en boekbesprekingen.
Ja wij bezorgen ook in België. En ook voor bestellingen uit België geldt dat we geen bezorgkosten rekenen bij een drag van € 19,95 of meer. De op onze site vermelde levertijden zijn opgesteld voor Nederlandse adressen. Ook in het geval van bestellingen uit België worden de meeste boeken echter binnen 24 uur geleverd.

Op dit moment bezorgen wij niet in andere landen. Alleen bestellingen uit Nederland en België worden verwerkt.
Deze zijn vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt. Lees meer informatie bij de algemene voorwaarden (pdf).
Mocht je een historische titel niet kunnen vinden, dan is deze mogelijk niet meer te verkrijgen. Is hij elders wel te verkrijgen, dan kunnen we hem misschien toch bestellen voor je. Mail dan even naar: info@geschiedenis-winkel.nl
Deze producten kun je heel eenvoudig op je verlanglijstje zetten door op het hartje te drukken. Deze boeken worden dan in je account opgeslagen. Op deze manier kun je zelfs je verlanglijstje doorsturen.
Bij sommige boeken is het mogelijk deze te reserveren voordat hij uit komt, dit wordt dan bij het boek duidelijk vermeld. Mocht dit geen optie zijn, dan kun je je e-mailadres opgeven en dan ontvang je automatisch een e-mail als het boek weer verkrijgbaar is.
Hiervoor kan je terecht bij de uitgever van het boek. Deze wordt onder ieder boek in onze winkel vermeld.
Na de bestelling krijg je een orderbevestiging op het e-mailadres dat is opgegeven.
Op de geschiedeniswinkel accepteren we iDeal, VISA, Maestro, Mastercard, Belfius en PayPal
De ervaring leert dat er tegenwoordig steeds meer direct betaald wordt, vaak via iDeal. Deze betaalmogelijkheid is veilig, transparant en werkt snel. Hierdoor kunnen wij bestellingen sneller uitleveren en is onze administratie ook overzichtelijker. Klanten die via iDeal, PayPal of creditcard betalen krijgen uiteraard wel gewoon een factuur toegezonden. Die is dan echter al voldaan.
Onze boeken worden altijd bezorgd door PostNL. Dit geldt zowel voor boeken die via de brievenbus bezorgd worden als voor boeken die vanwege hun omvang als pakket verzonden moeten worden
Bij bestellingen onder de 19,95 euro vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van 1,99 euro. Bij bestellingen boven de 19,95 euro nemen wij de verzendkosten volledig voor onze rekening.
Bij ieder product wordt de verwachte levertijd vermeld. Voor veel boeken geldt dat je ze de volgende dag al in huis hebt als je voor 23:00 besteld. Bij sommige boeken is de levertijd iets langer. Dat wordt dan ook vermeld bij deze boeken.
Nee, wij leveren geen tweedehandsboeken.
Als je boek een ISBN-nummer heeft en verkrijgbaar is via het CB dan kunnen wij je boek verkopen. Grote kans dat het boek dan al op onze site staat. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je contact met ons opnemen via info@geschiedenis-winkel.nl. Wij zullen dan voor je kijken of we het boek kunnen toevoegen. Boeken die in eigen beheer zijn verschenen en niet aangeboden worden via het CB kunnen wij vooralsnog helaas niet opnemen in onze catalogus.
Nee, momenteel bieden wij geen eBooks aan. Mogelijk voegen wij deze digitale boeken in de toekomst aan ons assortiment toe.

Andere vraag? Mail naar info@geschiedeniswinkel.nl

Zie ook: Informatie voor uitgevers

Klik hier voor meer informatie over de geschiedeniswinkel