Informatie voor uitgevers

In de Geschiedeniswinkel bieden wij circa tienduizend boeken van een groot aantal (historische) uitgeverijen aan. Hiervoor maken wij gebruik van een koppeling met de database van het Centraal Boekhuis. Wij lezen de voor ons publieke relevante NUR’s uit en hercategoriseren de binnengekomen titels vervolgens zo goed mogelijk, zodat klanten optimaal bediend worden. Onze winkel trekt onder meer veel publiek dankzij een goede koppeling met www.historiek.net (ca. 700.000 unieke bezoekers per maand).

Voor u als uitgever kan het interessant zijn om boeken nog beter voor het voetlicht te brengen van onze bezoekers. Hiervoor biedt onze koppeling met Historiek.net veel mogelijkheden. Hier plaatsen we bijvoorbeeld veel boekbesprekingensignalementen en voorpublicaties. Wilt u voor gebruik maken van deze mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Van boeken die op de redactie van Historiek binnenkomen, proberen wij zoveel mogelijk bladervideo’s te maken. Deze worden gebruikt in de winkel en zijn nuttig omdat ze geïnteresseerden weer een beter beeld geven van de verschenen boeken.

Vragen? Samenwerken? Neem contact met ons op.

Lilian Visser
Email: lilian@historiek.net