Zo gek is het geworden

Geert Wilders, van eenmansfractie tot brede volksbeweging
Auteur: Arthur Blok | Uitgever: Just Publishers

20,00

Met medewerking van Geert Wilders

Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid zijn niet meer weg te denken van het politieke toneel. Al ruim een decennium is hij de meest spraakmakende politicus van Nederland. Zijn bekendheid reikt inmiddels tot ver over onze landsgrenzen.
Zo gek is het geworden – een knipoog naar Wilders’ uitspraak veel gekker moet het niet worden – bevat veel nieuw feitenmateriaal over de politicus uit Venlo. Wilders zelf vertelt uitgebreid over zijn jeugd, zijn turbulente politieke loopbaan, de rechtszaken tegen hem, de anti-islamfilm Fitna, zijn nieuwe filmplannen en over zijn banden met neoconservatieve partijen in de VS. Ook het jarenlange gerommel binnen de PVV-gelederen en de opkomst van het populisme worden uitgebreid besproken.
Auteur Artur Blok sprak daarnaast met verschillende voormalige en huidige fractieleden van de PVV en met personen die lange(re) tijd met Geert Wilders samenwerkten, in zowel Nederland als in de Verenigde Staten. Zij spreken zich openlijk over hem uit.
Dit boek geeft een scherp beeld van de persoon en de politicus Wilders: de man die een eenmansfractie uitbouwde tot een gevestigde partij in het Nederlands politiek bestel; de man die vanwege zijn controversiële uitspraken al vele jaren dag en nacht bewaakt moet worden.
Geert Wilders: ‘Mijn missie is knokken voor de vrijheid en strijden tegen de islam. Zolang ik het gevoel heb dat ik daaraan nog iets kan bijdragen en dat nog niet voor elkaar heb, ga ik gewoon door. Tenzij ik denk dat het geen zin meer heeft’

Politicoloog Arthur Blok (1976) werkte o.a. voor Novum Nieuws en als docent aan de Hogeschool Utrecht. Nu levert Blok bijdragen voor Het Parool en publiceert hij in uiteenlopende Engelstalige media. Hij is mede-eigenaar van The Levant News (www.the-levant.com).

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789089756329 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Geert Wilders, van eenmansfractie tot brede volksbeweging

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

272

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-06-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zo gek is het geworden” te beoordelen