Zin in Dictatuur

Auteur: Hans van Willigenburg | Uitgever: Ezo Wolf

20,00

‘Zolang er romans worden geschreven als Zin in dictatuur loont het de moeite om niet krankzinnig te worden.’ Delphine Lecompte

Een depressieve copywriter houdt afstand van de liberale maatschappij die gericht is op korte kicks en een overschot aan keuzes. Door een nieuwe opdracht komt hij in contact met een briljante tycoon die het liberalisme evenzeer wantrouwt en met zijn kapitaal aan een alternatief bouwt. De copywriter raakt in de ban van deze zakenreus. En komt tot de overtuiging dat het pronkstuk van de democratie, altijd te kunnen (en moeten) kiezen, geen levensvreugde meer brengt maar die juist in de weg zit.

Hans van Willigenburg (1963) is de stille zigeuner van de schrijvende journalistiek in Nederland. Hij werkte voor onder
meer de Volkskrant, NRC, Algemeen Dagblad, VI, De Groene Amsterdammer, HP/DeTijd, EW en Quote. Gedichten van zijn hand verschenen in verschillende bloemlezingen waaronder De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten van Ilja Leonard Pfeijffer. Hij is co-host van de literaire podcast De Nieuwe Contrabas en daarnaast actief als ghostwriter. Eerder verschenen o.m. Houden van Trump (roman) en de verhalenbundel Zenderbaas.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083248325 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

128

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

02-11-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zin in Dictatuur” te beoordelen