Zijn kleine oorlog

Auteur: Nick J. Swarth | Uitgever: Brave New Books

13,48

Op vijfjarige leeftijd weet kleine Nick zeker dat hij later gaat trouwen met het buurmeisje. Wel zo makkelijk! Een jaar later, in de eerste van de basisschool, wordt hij verliefd op een jongen uit de klas. Maar als je zes bent, heeft zo’n gevoel nog geen naam.

Alles gaat zoals het gaat. De laatste die er vragen bij stelt, is kleine Nick, die almaar groter wordt en langzaamaan volwassen. Nu vraagt zijn vader hem al wanneer hij eens met een meisje thuiskomt? ‘Of een jongen,’ antwoordt Nick. Dan ben je een biseksueel, weet zijn vader. Daar heeft Nick nooit bij stilgestaan. Voor hem is het wat het is. Een naam, een label is overbodig. Hij valt niet op mannen of op vrouwen, maar op mensen. Die neiging om alles in hokjes te duwen, wat is dat toch?

Dan belandt hij in de scene van liefhebbers van zwaarmoedige, sombere wave muziek. Hij verruilt de dag voor de nacht en rommelt in de rafelranden van het bestaan, waarin niets vanzelfsprekend is. Met je werk en je verschijning vragen oproepen, dat wordt de insteek. Perspectieven kantelen, verwarring zaaien en twijfel oogsten. Vanaf dan luidt zijn motto: I’m here, I’m queer,
get used to it.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402167696 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zijn kleine oorlog” te beoordelen