Zielewiet!

De transformatie van een verslaafde afhankelijke junkie. Een hoopje ellende. Naar een mooie, onafhankelijke, sterke, gelukkige vrouw.
Auteur: Kim van den Berg | Uitgever: Brave New Books

15,42

We maken allemaal fouten in het leven, maar dat betekent niet dat we een fout mens zijn. Van fouten leren we en er is altijd een manier om een nieuwe start te maken, al lijkt dat soms van niet.

Zielewiet! neemt je mee in de reis door mijn leven. De oorlog met mijn verleden, mijn Wiet verslaving, negativiteit en afkicken in Schotland. Daarnaast de weg naar positiviteit, succes, wilskracht, geluk en bovenal liefde.

Er zijn veel mensen om ons heen die het leven niet meer zien zitten, die door de bomen het bos niet meer zien, die zelfmoord overwegen, omdat ze gewoon niet gelukkig zijn en niet dé juiste hulp kunnen vinden om met het leven, zichzelf, depressies en/of verslaving om te gaan. Zielewiet! is vooral bedoeld voor jongeren en verslaafden, maar ook zeker voor een ieder die wel wat positieve vibes kan gebruiken in het leven.

Mijn boek laat zien dat je alles aan kunt, dat je alles kunt worden wat je zelf wilt. Als je er maar alles voor geeft en hard voor werkt. Je leven radicaal veranderen is een hele grote stap, maar niet onmogelijk. Iedereen kan veranderen, verbeteren, van zichzelf leren houden en gelukkig worden met de kleine simpele dingen die het leven mooi maken.

Mijn verhaal levert het bewijs dat innerlijke kracht en doorzettingsvermogen de weg is naar succes, jezelf en simpelweg gelukkig zijn.

Lees, leer & leef!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402105919 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De transformatie van een verslaafde afhankelijke junkie. Een hoopje ellende. Naar een mooie, onafhankelijke, sterke, gelukkige vrouw.

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

122

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-09-2013

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zielewiet!” te beoordelen