Zeventig jaar leven

En een vleugje autobio
Auteur: Jaap Van der Waal | Uitgever: Brave New Books

17,99

Sinds een paar jaar schrijft ondergetekende korte stukjes op de website jaapvanderwaal.nl. De meeste daarvan spelen zich af in vroeger tijden, toen de welvaart ons dorpje papendrecht nog niet had bereikt en een dubbeltje zakgeld nog een goudmijn leek, maar tussendoor ook verhaaltjes die ontsproten zijn aan mijn soms humoristische fantasie.
Deze verhaaltjes zijn in diverse landen gelezen, bijna negenduizend keer, waaronder China, USA, Canada, Duitsland, België, Spanje, Portugal, Thailand, Zweden, Engeland en uiteraard Nederland. Waarschijnlijk door mensen die geëmigreerd zijn, en toch nog iets over hun oude vaderland willen lezen.
Sinds kort heb ik de leeftijd van zeventig jaar bereikt en enkele lezers, inclusief familie van mij, vonden dat het nu tijd werd om eens een boek te publiceren, gezien de positieve reacties op social media, zoals Facebook en Twitter, waarop ik de verhaaltjes publiceer onder de rubriek ‘De verhaaltjes van Jaap’. Bij deze.
Dat de keuze op het pocketformaat is gevallen heeft alles te maken met uw ongetwijfeld overvolle boekenkast, waarin dat ene kleine vrije plekje nog nét kan worden benut om het in op te bergen.

Jaap van der Waal

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464480504 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

En een vleugje autobio

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

184

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-04-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zeventig jaar leven” te beoordelen