Yeva’s dagboek

Auteur: Yeva Skaletskaya | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

14,99

Yeva’s dagboek is het indrukwekkende verhaal van de twaalfjarige Yeva Skaletskaya, die met haar oma Oekraïne ontvluchtte toen hun huis in Charkov verwoest werd door een Russisch bombardement.

Yeva’s dagboek vertelt het ontzagwekkende en ontroerende verhaal van de twaalfjarige Yeva Skaletskaya, wiens zorgeloze tienerleven in februari 2022 bruut werd verstoord toen in haar thuisland Oekraïne de oorlog uitbrak. In maart stapte ze samen met haar oma in de trein, om zo het land te ontvluchten. Ze was nog maar één keer eerder het land uit geweest, maar hun appartementencomplex in Charkov werd totaal verwoest door een Russisch bombardement. Een journalist van Channel 4 zag Yeva en haar oma op het station en besloot hun reis te volgen. Dankzij zijn reportage leefden duizenden mensen mee met het meisje en haar oma, en zagen ze hoe Yeva onderweg trouw haar dagboek bijhield.

Inmiddels zijn Yeva en haar oma Irina veilig aangekomen in Ierland, waar ze zullen proberen een tijdelijk nieuw leven op te bouwen. Yeva’s dagboek is het verslag van hun vlucht, de verschrikkingen van de oorlog, de angst, wanhoop en opluchting – allemaal door de opmerkzame ogen van een kind.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401618076 Categorieën: , ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

15-09-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Yeva’s dagboek” te beoordelen