Worden wie je bent

Auteur: Leco van Zadelhoff | Uitgever: Ambo|Anthos

21,99

In Worden wie je bent vertelt Leco, de bekendste beautyspecialist van Nederland, hoe hij geworden is wie hij nu is. Het is een pleidooi voor het ontwikkelen van een eigen identiteit en creativiteit.

Worden wie je bent van Leco van Zadelhoff is het openhartige verhaal van de bekendste kapper en visagist van Nederland.

Begonnen als krullenveger in een Harderwijkse kapsalon, ontwikkelde Leco van Zadelhoff zich al snel tot de lievelingskapper van de stad. Iedereen wilde bij deze getalenteerde en ambitieuze jongeman in de kappersstoel zitten. Toch wist Leco toen al dat zijn toekomst breder was: hij wilde zijn creativiteit verder ontplooien.

In dit boek vertelt de bekendste beautyspecialist van Nederland hoe hij geworden is wie hij is. Openhartig beschrijft hij zijn weg naar de top van het kappers- en visagievak, die hij met hard werken heeft weten te bereiken én vast te houden. Hoe zijn volharding in identiteit en creativiteit uiteindelijk succes opleverde. Maar het was niet alleen glamour. Een burn-out bleek de keerzijde van zijn jarenlange inspanning.

Na in eerdere stijlgidsen zijn beautygeheimen te hebben prijsgegeven, deelt Leco in Worden wie je bent zijn levensvisie, die verder reikt dan de beautybranche. Het is een pleidooi voor het ontwikkelen van een eigen identiteit en creativiteit. Leco van Zadelhoffs belangrijkste boodschappen: creativiteit is essentieel voor diversiteit, en het bekwaam uitoefenen van een ambacht is misschien net zo waardevol als het bereiken van een hoogleraarschap.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026356773 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

264

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

09-11-2021

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Worden wie je bent” te beoordelen