Woordvoerder

Auteur: Maarten Roest | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

19,95

“Het gebeurde regelmatig dat Rik op het toilet werd overvallen door een telefoontje. De meeste gesprekken handelde hij meteen af, erop hopend dat de weerklank van zijn stem tegen de betegelde toiletmuren zijn locatie niet zou verraden.

De spanning aan de voorlichtingszijde was enorm. Daar zat het venster naar de wereld. Het leek alsof de wereld, via de media elke handeling onder een vergrootglas legde, van alle kanten bestudeerde, speurend, loerend, op zoek naar nieuws, naar meer, een barst in de ruit, een scheurtje in de operatie.”

Woordvoerder gaat over het eerste hulptransport naar Irak na de inval van Saddam Hoessein. Over een bom in het Inter-Continental hotel in Kaboel. Over dansen met de media, een nachtclub in Damascus en over de bijbel van Emmanuel. Door toeval ontloopt Rik Hielkema een dodelijke aanslag in Bagdad. Zijn geringe ervaring als woordvoerder wordt dagelijks op de proef gesteld. Spoedig verliest hij zijn onschuld inzake informatievoorziening in tijden van oorlog. De grote verhalen zijn levensgevaarlijk. Getuigenis, reisverslag, terugblik: voor zijn nieuwste boek zette Maarten Roest zijn eigen ervaringen in Afghanistan en Irak om in een persoonlijks als beschouwd docu-drama.

www.maartenroest.nl

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789461534354 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

278

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

31-07-2014

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woordvoerder” te beoordelen