Wondertuinen

De mooiste beeldentuinen van de wereld
Auteur: Gijs van Tuijl | Uitgever: Waanders Uitgevers

29,95

Voormalig directeur van De Nieuwe Kerk in Amsterdam en initiatiefnemer, oprichter en eerste directeur va de Hermitage Amsterdam, Ernst Veen, is al jaren gefascineerd door de combinatie van kunst en natuur. Dankzij de tentoonstellingen die hij organiseerde, kwam hij op unieke plekken in de wereld. In bijzondere tuinen vol kunstwerken verwonderde hij zich over de manier waarop kunst en natuur samensmelten.

Dit bracht hem op de gedachte een boek te maken, Wondertuinen, waarin hij zelf de gids is en zo de kunstwerken naar Nederland haalt. Oud-Stedelijk-directeur Gijs van Tuyl ging mee op reis en beschreef de beeldentuinen. Samen met de prachtige fotografie van Paul Kramer kunt u vanuit uw stoel genieten van de bijzondere werken en unieke plekken.

Laat u verbazen door het beeldenpark van 1000 acres (ruim acht keer het Amsterdamse Vondelpark) groot met sculpturen van ongekende afmetingen op het landgoed Gibbs Farm in Nieuw-Zeeland of door het Château La Coste in de Provence, waar beeldhouwers en architecten vrij zijn een stuk grond uit te zoeken in het pittoreske landschap en een werk te creëren dat ademt en leeft met de natuur.

Kunst en natuur: twee bijzondere krachten, gecombineerd in dit verbazingwekkende boek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462621091 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De mooiste beeldentuinen van de wereld

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

29-11-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wondertuinen” te beoordelen