Wolf

Auteur: | Uitgever: Hannibal Books

69,95

Fotograaf Frederik Buyckx legt zijn omzwervingen in de natuur vast in ontzaglijke, intrigerende foto’s

Telkens opnieuw wordt fotograaf Frederik Buyckx (°1984) aangetrokken tot plaatsen waar mensen nog dicht bij de natuur leven. Weg van onze te comfortabele maatschappij waar alles altijd binnen handbereik ligt en waar we alles onder controle hebben.

Wat betekent in verbinding staan met de natuur? En wat als niet luxe maar vrijheid centraal zou staan in een mensenleven?

In WOLF gooit Buyckx alle comfort overboord. Gedurende lange periodes verspreid over tien jaar verbleef hij in de bergen op zoek naar antwoorden en innerlijke rust. Zijn omzwervingen worden weerspiegeld in een handgemaakt boekje dat hij bijna dertig jaar geleden van zijn grootvader kreeg. In die fabel en de bijbehorende tekeningen herkent Buyckx zijn persoonlijke zoektocht naar vrijheid en connectie met de natuur. Enerzijds is er de niet te beschrijven pracht, die op weergaloze wijze wordt gevat in Buyckx’ beelden, maar tegelijk is de natuur meedogenloos. Ze komt niet op bestelling, ze laat zich niet temmen, ze snijdt en ze doodt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464941159 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-05-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wolf” te beoordelen