Wij, Elisabeth

Koninginnen van de 21ste eeuw
Auteur: Jo De Poorter | Uitgever: Pelckmans

27,50

Wij, Elisabeth is het persoonlijke verhaal van kroonprinses Elisabeth van België. Tegelijk is het het relaas van alle heersende koninginnen van vandaag én de geschiedenis van de meest onuitwisbare vorstinnen van alle tijden.

Wij, Elisabeth is een verkenning van wat vrouwelijk leiderschap in de 21ste eeuw kan zijn en het resultaat van diepgravend en onthullend onderzoek door koningshuiskenner Jo De Poorter naar gruwelijke wedijver, nietsontziende ambitie, bedrieglijke manipulatie, vernederende schandalen, meervoudig overspel en zelfs lafhartige moord.

Wij, Elisabeth is de nietsverhullende kroniek van eenentwintig onnavolgbare koninginnen en één kroonprinses die klaar is om het te worden. Het is een boek dat het koningschap uitsluitend bekijkt vanuit het standpunt van de vrouw geschreven door een man die van communicatie, leiderschap en koningskwesties zijn roeping heeft gemaakt.

Wij, Elisabeth is ook de eerste handleiding ooit voor vorstelijk vrouwelijk leiderschap geschreven met één jonge vrouw in gedachte, maar fascinerend voor alle vrouwen en mannen die leiding willen geven aan een koninkrijk, een onderneming of zichzelf.

Jo De Poorter is de meest geconsulteerde koningshuisdeskundige van het land door zijn gespecialiseerde kennis van de materie, maar ook door zijn uitgebreide media-expertise en zijn dagelijkse praktijk als communicatiedeskundige. Zijn vorige bestseller De laatste koningin is door de VRT tot documentairereeks gemaakt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464019377 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Koninginnen van de 21ste eeuw

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

400

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

21-10-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wij, Elisabeth” te beoordelen