Wij, Elisabeth

Koninginnen van de 21ste eeuw
Auteur: Jo De Poorter | Uitgever: Pelckmans

29,50


Wij, Elisabeth is het persoonlijke verhaal van kroonprinses Elisabeth van België. Tegelijk is het het relaas van alle heersende koninginnen van vandaag én de geschiedenis van de meest onuitwisbare vorstinnen aller tijden. Het is het verhaal van: gruwelijke wedijver, nietsontziende ambitie, bedrieglijke manipulatie, vernederende schandalen, meervoudig overspel en lafhartige moord. En dat is dan nog enkel de bijdrage van de mannen.


Wij, Elisabeth is een verkenning van wat vrouwelijk leiderschap in de eenentwintigste eeuw is en kan zijn. Daarnaast is het de nietsverhullende kroniek van eenentwintig onnavolgbare vorstinnen en één kroonprinses die klaar is om het te worden.Het is geschreven met één jonge vrouw in gedachten, maar met het levensverhaal voor ogen van eenentwintig vrouwen die u bij de voornaam kent, waaronder: Diana, Kate, Camilla, Elizabeth, Grace, Charlene, Victoria, Amalia en Máxima.


Wij, Elisabeth is een boek dat het koningschap bekijkt vanuit het standpunt van de vrouw, geschreven door een man die van communicatie, leiderschap en koningszaken zijn expertise heeft gemaakt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464019377 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Koninginnen van de 21ste eeuw

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

400

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-10-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wij, Elisabeth” te beoordelen