Wegwee

10.000 kilometer van Tokio naar Tbilisi
Auteur: Ap Dijksterhuis | Uitgever: Prometheus

10,00

Eet hondensoep in Noord-Korea, levende inktvis in Zuid-Korea, maak je uit de voeten voor de Chinese politie, loop een zonnesteek op in Kirgizië en val als een blok voor Armenië. Ap Dijksterhuis voert je in Wegwee met zijn bekende vaart en humor door veertien Aziatische landen, van China en Japan tot Turkmenistan, Nagorno-Karabach en Abchazië.

Tussen de reisbeslommeringen door besteedt deze fervente reiziger en succesvolle psycholoog aandacht aan de vraag hoe belangrijk vrijheid is. De meeste landen die hij bezocht zijn immers dictaturen waar leiders soms tot in het absurde verheerlijkt worden. Zo bezocht hij onder andere drie opgebaarde leiders en naar schatting 1647 standbeelden van (voormalige) leiders. Is vrijheid nodig voor het ervaren van geluk? Hoe is het om in een land te wonen waar alle macht bij één man ligt?

Wegwee hoort op het nachtkastje van iedere wegdromer en in de koffer van iedere avonturier. Het is geschreven voor wie vertrekt, voor wie thuiskomt of voor wie hoopt altijd op pad te zijn

AP DIJKSTERHUIS (1968) is hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, schrijver, spreker, ondernemer en een van de invloedrijkste psychologen van Nederland. Eerder schreef hij onder meer Op naar geluk, De merkwaardige psychologie van een wijndrinker, Wie (niet) reist is gek, Maakt geld gelukkig? en het kinderboek Tussen je oren. Van zijn boek Het slimme onbewuste zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789044641714 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

10.000 kilometer van Tokio naar Tbilisi

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

432

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-09-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Heeft u dit boek gelezen?


Recenseer “Wegwee” als eerste: