We worden er niet jonger op

Hotel solitude
Auteur: Michel Follet | Uitgever: Uitgeverij Vrijdag

20,00

‘“Samen uit, samen thuis, samen tehuis” waren de eindwoorden in Wanneer zien we u terug? Samen is alleen geworden. Moeder is overleden. Twee kamers in het woonzorgcentrum werden één. Er zijn dagen waarop vader plezier vindt in de banaalste dingen, poëzie ziet achter het raam en zijn wijsheden en humor deelt met anderen. Al worden ze schaarser. En er zijn dagen dat zijn houdbaarheidsdatum overschreden lijkt, zoals het vergeten potje tiramisu in de koelkast. Sinds de dood van moeder heeft hij niemand meer om over te waken. Waken is wachten geworden. Maar in die wachtkamer kan het nog goed toeven zijn. Als je mee in zijn kronkels gaat. Binnenkijken in het hoofd van vader vraagt tijd en verbeelding. Tijd heb ik niet altijd. Verbeelding gelukkig wel.’

We worden er niet jonger op is het vervolg van het in 2021 verschenen relaas Wanneer zien we u terug? over twee eigenzinnige negentigplussers in een woonzorgcentrum. Veel lezers herkenden zich in de petites histoires vol tragiek en humor. Nooit zwaarmoedig, wel realistisch en vaak onverbloemd.

Michel Follet is sinds 1981 radio- en televisiemaker (voor en achter de schermen) met cinema, kermis en muziek als vaste waarde. Hij schreef eerder boeken over het medialandschap, stalking, de wereld van blinden, kermis, tinnitus en hyperacusis. Recent verschenen Een slag van de molen en Wanneer zien we u terug?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464341669 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Hotel solitude

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

23-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “We worden er niet jonger op” te beoordelen