We moeten het even over Poetin hebben

We moeten het even over Poetin hebben

Auteur: Mark Galeotti | Uitgever: Prometheus
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

16,99

Hij bevindt zich in het brandpunt van de wereldpolitiek, maar wie is de echte Vladimir Poetin? Wie is de man achter de mythe, het gezicht achter het voor velen onbekende Rusland? Is zijn politiek een aanslag op de westerse wereldvrede of snappen we er simpelweg nog steeds niets van? Dat laatste, zo luidt Mark Galeotti’s antwoord, want ondanks de vele woorden die over Poetins Rusland zijn geschreven, tast het Westen nog altijd in het duister.

In We moeten het even over Poetin hebben maakt Galotti gebruik van nooit eerder vertoond bronnenmateriaal en geeft hij inzicht in de man wiens netwerken en macht tot diep in ons dagelijks leven reiken. Vanuit onder andere Poetins jongere jaren bij de KGB en zijn relatie met de Verenigde Staten belicht Galeotti de belangrijkste misvattingen over zijn strategieën en legt hij uit hoe we Poetins motivaties kunnen begrijpen en volgende stappen kunnen voorspellen.

MARK GALEOTTI (1965) is werkzaam aan het Institute of International Relations in Praag, is fellow aan het Robert Schuman Centre for Advanced Studies van het European University Institute, en verbonden aan het Nederlandse platform Raam op Rusland. Hij is de auteur van het veelgeprezen De Vory. De Russische supermaffia.

Artikelnummer: 9789044642322 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

160

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

20-06-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “We moeten het even over Poetin hebben” te beoordelen