Wat kan ik voor u doen?

Auteur: Walter De Donder | Uitgever: Ertsberg

24,95

Walter De Donder is allicht de bekendste burgemeester van Vlaanderen. Wat de burgemeester van Affligem bijzonder maakt, is zijn dubbelleven: politicus en mediafiguur. Het is niet velen gegeven om een lokaal politiek mandaat te combineren met een leven op het scherm en op de planken. Walter voor Affligem, mijnheer de burgemeester en Kabouter Plop op televisie. Twee bijzondere en aparte werelden. Twee keer Walter en toch anders.

Wat kan ik voor u doen peilt naar de wortels van dit boeiende leven. Albert Schweizer zei ooit: ‘wie met veel liefde doet wat hij doet, wordt succesvol’. Dit geldt zeker voor Walter De Donder die tot zijn 15de schoolliep. Van bakkersgast over porteur bij de spoorwegen tot verantwoordelijke voor de kopiemachine op een ministerie, Walter heeft zich steeds moeten bewijzen en vernederingen moeten overstijgen. Dit lukte dankzij de ontluisterende kracht van zelfrelativering en humor. Het rijke Vlaamse lokale verenigingsleven – Chiro, het lokale amateurtoneelgezelschap, de plaatselijke fanfare, de KWB, de missiekring … – zorgden telkens voor de ontbolstering van andere talenten. Walter werd een begeesterend organisator. En ook al zat het eens tegen op de planken, er gold maar één wet: de volgende vertoning moet beter zijn dan de vorige.

Intussen is De Donder meer dan 30 jaar een bekende en vertrouwde kindervriend en ontwikkelde hij eigen politieke inzichten. Dicht bij de mensen. Hoog tijd dus om dit verhaal te vertellen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464750942 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

26-08-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wat kan ik voor u doen?” te beoordelen