Wat een land

Dwaasheid en hoop in de Wetstraat
Auteur: Noël Slangen | Uitgever: Pelckmans

22,00

Een kritisch maar hoopvol betoog over dit land, zijn burgers en zijn leiders

In de aanloop naar de zoveelste moeder aller verkiezingen fileert Noël Slangen de situatie waarin dit land, zijn burgers en zijn leiders zich vandaag bevinden. Raken de centrumpartijen nog uit hun verdwazing of zijn de extremen het enige alternatief? Waarom lijken traditionele partijen zo onmachtig? En waar zit de knoop in het weefwerk van ons land?

In dit boek heeft Slangen het onder andere over particratie, politiek talent, spartelende overheidsdiensten en de strijd tussen ideologie en steekvlampolitiek. Een kritisch maar hoopvol betoog over wat er fout zit in dit land en waarom partijen opnieuw moeten inzetten op het algemeen belang. Een oproep aan allen om de hoop niet op te geven en de rug te rechten.

Als gewezen adviseur voor verschillende partijen en door zijn werk voor maar liefst zes premiers groeide Noël Slangen uit tot de bekendste politieke communicatieadviseur van ons land. Een decennium geleden zei hij het communicatievak en de politiek vaarwel om zijn freedom of speech te herwinnen. Nu deelt hij zijn visie als opiniemaker in de media en wekelijks als columnist in Het Laatste Nieuws en Het Belang van Limburg.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463107037 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Dwaasheid en hoop in de Wetstraat

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

192

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wat een land” te beoordelen