Wael

Het verhaal van een jongen uit Syrië
Auteur: Suzanna Jansen | Uitgever: Ambo|Anthos

15,00

Wael van Suzanna Jansen het aangrijpende relaas van een gewone jongen die door een oorlog zijn normale leven ziet afbrokkelen. Van de auteur van Het pauperparadijs.

Wael van Suzanna Jansen is een belangrijk verhaal. Het zou iedereen kunnen overkomen als er een oorlog uitbreekt. Van de auteur van de bestseller Het pauperparadijs.

2011. Wael is 19, student in Homs. Hij is opgevoed met het idee dat je altijd voor jezelf moet kunnen zorgen. Hij heeft een appartement. Een baan. Een vriendin. Hij gaat met haar trouwen, geen twijfel mogelijk.

2018. Wael is 26, student in Amsterdam. Hij is een bokser, veerkrachtig, positief. Hij heeft een vluchtelingenstatus. Een stageplek. Een bedrijf. Alleen, geen vriendin. Hij werkt aan de toekomst, maar in dromen kan hij niet meer geloven.

Suzanna Jansen tekende in Wael zijn verhaal op: het aangrijpende relaas van een gewone jongen die door een oorlog zijn normale leven ziet afbrokkelen. Tot hem geen andere keuze rest dan op een smokkelaarsschip te stappen, de Middellandse Zee over.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789460039874 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het verhaal van een jongen uit Syrië

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

176

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-02-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wael” te beoordelen