Waarom we willen wat we willen

Auteur: Luke Burgis | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

23,99

Waarom we willen wat we willen van Luke Burgis is een baanbrekend boek over grip krijgen op menselijk verlangen. Voor lezers van Socrates op sneakers en The Subtle Art of Not Giving a F*ck.

Waarom we willen wat we willen van Luke Burgis gaat over verlangen: het is overal, heel herkenbaar en bovendien besmettelijk. Mensen imiteren onbewust de verlangens van anderen. We beoordelen banen, partners, merken, meningen én onszelf op basis van wat andere mensen willen of hebben. En daar maken reclamebureaus, politici en internettrollen handig gebruik van.

Luke Burgis is ondernemer en gebruikt zijn uitgebreide kennis om een inkijkje te geven in de fascinerende wereld van het menselijk verlangen. Want waarom willen wij eigenlijk wat we willen? En hoe krijgen we meer controle over onze verlangens, en worden we onafhankelijker van trends of onze eigen bubbel? Burgis geeft toegankelijke en heldere antwoorden op deze vragen, waarbij de oplossing niet is om nooit meer iets te willen, maar om het anders te willen.

Waarom we willen wat we willen is een praktische en vrolijke gids om jezelf beter te leren begrijpen, en meer betekenis in het leven te vinden. Voor lezers van Socrates op sneakers, Master Your Mindset en De edele kunst van not giving a fuck.

‘Luke Burgis laat ons op meesterlijke wijze zien hoe we onze verlangens kunnen begrijpen en beheren, en zo meer betekenis en doelgerichtheid kunnen bereiken in ons leven en werk.’ ? Arthur C. Brooks, Professor, Harvard Business School

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401618991 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

03-01-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Waarom we willen wat we willen” te beoordelen