Waarom reed je door de polder?

Auteur: Sarah Tulling | Uitgever: Palmslag

21,95

Als Sarah ’s avonds op haar scooter door de polder naar huis rijdt, trapt een onbekende man haar ten val. Hij mishandelt en misbruikt haar en probeert haar te wurgen. Deze onbekende laat haar ontredderd achter. Sarah overleeft. Een tijd volgt waarin de impact van seksueel geweld zich ontvouwt. Niet alleen haar eigen worstelingen, maar ook die van anderen krijgen een stem. Ze ontmoet emoties, zichzelf (in reflecties als slachtoffer, maar ook in die als hulpverlener) en de onmogelijkheid zich pratend uit te drukken.

‘Waarom reed je door de polder?’ is niet zomaar een non-fictie boek. Het is een verhaal over hoop en leven dat je als lezer meeneemt en aangrijpt door enerzijds tot de verbeelding sprekende gedichten en anderzijds de concrete taal. Via herkenbare thema’s word je meegenomen in het brein van een slachtoffer, hulpverlener en overlever. Sarah overtuigt met snelle pen dat er wel degelijk hoop is na seksueel geweld.

Sarah Tulling (1982) is toegepast psycholoog, ze ondersteunt slachtoffers van seksueel geweld en debuteert met ‘Waarom reed je door de polder?’. Als klein meisje schreef ze op haar slaapkamer gedichten en korte teksten. Ze groeide op en na het voltooien van een studie toegepaste psychologie studeert ze nu ‘het leven’. Met haar debuut ‘Waarom reed je door de polder?’ maakt ze een kleine meisjesdroom waar: ze is eindelijk een boek in de kast.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493245518 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

168

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

23-09-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Waarom reed je door de polder?” te beoordelen