Waar angst regeert

Het ontstaan van IS
Auteur: Andrew Hosken | Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.

19,95

Toegankelijk en helder uiteengezet

BBC-verslaggever Andrew Hosken – die jarenlang in het Midden-Oosten woonde en werkte – geeft een helder en begrijpelijk beeld van IS, hun wrede ideologie en hun schokkende methoden. Hij begint bij het begin: met de onwaarschijnlijke verandering van een dronkenlap en vechtersbaas in de gevangenis tot een diepgelovige leider van een groep die van het begin af aan de concurrentie met groepen als Al Qaida bewust opzoekt.

Waar angst regeert verklaart de opkomst van de Islamitische Staat, wat hun angstwekkende plannen voor de toekomst zijn en hoe ver ze daar al in gevorderd zijn ondanks hun strijd tegen veel machtiger vijanden als Rusland en de VS. Hosken laat zien heo het mogelijk is dat een door iedereen gehate terreurgroep toch over een enorm vermogen beschikt.

‘Een zeer interessant, goed onderzocht boek naar de zorgelijke verspreiding van een cultuur van de dood. Hosken weet de Amerikaanse reactie, het falen van de Irakese regering […] en hoe IS de rijkste terroristische groep ter wereld werd, haarfijn uit te leggen.’- Kirkus Reviews (Starred).

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045211862 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het ontstaan van IS

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

31-05-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Waar angst regeert” te beoordelen