Voor altijd en langer

(over)leven na het verlies van je kindje
Auteur: Marlijn Meeuwis-Op 't Hoog | Uitgever: 100 jaar na vandaag

24,95

Voor altijd en langer is een verhaal over de impact van het verlies van je kindje door een metabole ziekte. Het gaat over de kwetsbaarheid van ouderschap, de onvoorwaardelijke liefde, hoop en kracht.

Tom en Marlijn zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje, maar al snel na de geboorte van hun zoontje verloopt alles anders dan verwacht.

Cas heeft een zeldzame metabole ziekte, die erfelijk en ongeneeslijk blijkt te zijn. De wereld van de jonge ouders stort in. Geluk en liefde worden overspoeld door verdriet, ongeloof en machteloosheid. Een periode van levende rouw volgt. Wanneer ze afscheid moeten nemen van Cas, staat hun leven stil terwijl de wereld om hen heen doorgaat. Leven verandert plots in overleven en de confrontatie met het gemis is overal. Maar de intense liefde voor Cas blijft groeien, dwars door alles heen.

Wanneer ze voorzichtig durven na te denken over de toekomst, worden Tom en Marlijn opnieuw geconfronteerd met de onmogelijke keuze tussen leven en dood.

Voor altijd en langer is een verhaal over de impact van verlies en de kwetsbaarheid van ouderschap, maar gaat vooral over onvoorwaardelijke liefde, hoop en kracht. De kracht van het kleine. Het laat zien hoe je ondanks je grootste angst kan blijven vechten. En de moed nooit mag opgeven.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492613141 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

(over)leven na het verlies van je kindje

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

312

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

23-08-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Voor altijd en langer” te beoordelen