Voel jij het ook?

Gedachtenregen; leven duurt maar even
Auteur: robert jan simons | Uitgever: Mijnbestseller.nl

12,95

Voel jij het ook? Blij-drage aan een betere en mooiere wereld

Sommige ingevingen of gedachten gaan zo diep dat ze het verspreiden waard lijken. Alleen al het gedicht “Voel jij het ook”, dat ons gelijk verstomt, vangt en meeneemt, vanwege “verdeeldheid heerst tussen alle mensen, we zijn nog lang geen collectief; maar we zijn hier om te leren, dus nemen we dat voor lief”, gevolgd door: “hartelijkheid verbindt ons mensen, warmte stroomt dan heen en weer; dus door vol te houden, lukt het ons allicht een keer”, staat op zichzelf en laat zien dat het zelfstandig, in drukvorm, de wereld in wil.
.
De jeugdige rapper van Skere Heren vond de eerste rap, uit 2014, rauw; “het ergste wapen is de mond” staat aan het eind van deze bundel, als uitsmijter. Na een voordracht in 2019 voor een zaal vol grijze koppies kwam een dame van 80 jaar zeggen dat dit werk diep ging.

Het punt van gedichten/proza is, dat men het eerder slikt en aanneemt, dan wanneer iemand iets rauw staat te verkondigen. Zo werkt dat. In onze moderne wereld, die wij beschaving noemen. Evengoed is deze bundel uit het hart geschreven; liefdevol, dus. Dáár is het tijd voor: het hart laten spreken. Het leven duurt maar even.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403668390 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gedachtenregen; leven duurt maar even

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

78

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-06-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Voel jij het ook?” te beoordelen