Vincent van Gogh, schilderen is zijn leven

Een verhaal over Vincent van Gogh, over zijn leven als schilder vanaf zijn verblijf in Drenthe ( 1883) tot en met Auvers-sur-Oise (1890)
Auteur: Ruud Hobo | Uitgever: Brave New Books

19,95

Dit is het verhaal van Vincent vanaf de periode dat hij in Drenthe verblijft en zich realiseert dat hij de rest van zijn leven schilder wil zijn. Het verhaal eindigt een kleine zeven jaar later in Frankrijk als schilderen inmiddels is uitgegroeid tot een obsessie voor Vincent. Schilderen is het enige dat hem op de been houdt. Het is soms zo erg dat als Vincent moet kiezen tussen eten kopen en een model huren, hij dan kiest om honger te lijden. Zolang hij maar kan schilderen.
Dit boek gaat over zijn jaren als schilder. Het betreft de periode van september 1883 tot half juli 1890 als hij verblijft in herberg Ravoux in Auvers-sur-Oise.

Je hebt twee keer een ontmoeting met Vincent. De eerste keer is in maart 1885 in Nuenen. Dan vertelt hij jou over zijn verblijf in Drenthe. Een kleine vijf en een half jaar later kom je Vincent weer tegen. Je logeert in dezelfde herberg als Vincent. In een paar dagen tijd vertelt Vincent het verhaal over zijn leven vanaf het moment dat hij Drenthe verlaat tot aan zijn verblijf in Auvers-sur-Oise.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464485509 Categorie: Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een verhaal over Vincent van Gogh, over zijn leven als schilder vanaf zijn verblijf in Drenthe ( 1883) tot en met Auvers-sur-Oise (1890)

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

174

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

17-05-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vincent van Gogh, schilderen is zijn leven” te beoordelen