Vier het leven

Ruim 40 jaar leven met een dwarslaesie
Auteur: Remco Verhoeven | Uitgever: House of Stories

20,00

Op 1 april 1980, ‘en nee, het is geen grap’, stijgt de traumahelikopter op vanaf het ziekenhuis in Champèry. In dat toestel ligt de op dat moment 14-jarige Remco Verhoeven. Hij zou een sportieve wintersportvakantie moeten beleven, maar het loopt totaal anders. Hij valt uit een stapelbed en raakt vanaf zijn schouders verlamd: een dwarslaesie op C4-niveau. Deze vlucht luidt het begin in van een heel ander leven waarin Remco na een lang revalidatieproces moet leren omgaan met zijn ‘Nieuwe Normaal’, terwijl alles eigenlijk verre van normaal is. Ondanks de vele tegenslagen die hij te verduren krijgt, besluit hij het er niet bij te laten zitten: vol goede moed begint hij – na zijn ontslag uit het ziekenhuis – aan de mavo, gaat hij op vakantie met vrienden én beleeft hij zelfs een heus duikavontuur op Aruba.
Op luchtige toon beschrijft Remco zowel de mooie als de moeilijke momenten, het leed en de lol en bewijst hij als geen ander dat leven met een beperking niet gelijk hoeft te staan aan een uitzichtloos bestaan.
Bio
Wanneer de coronacrisis Remco Verhoeven (1966) uit Amstelveen vanwege zijn zwakke gezondheid in een quarantaine dwingt, besluit Remco de pen op te pakken om zijn veertig jaar met een dwarslaesie op papier te zetten. Het resultaat is een hartverwarmende vertelling over hoop en gemis met een flinke dosis humor.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083262680 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Ruim 40 jaar leven met een dwarslaesie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

254

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-08-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vier het leven” te beoordelen