Verzamelarts

Auteur: Alain Verleysen, Carina Van Cauter, Das Dingenen, Eric Obrie, Frans Penne, Guido De Bruyn, Ivo Moris, Jea, Johan Van Tittelboom, Paul & Marie-Rose Declercq, Philippe Van Cauteren, Thibault Schauvliege | Uitgever: MER

39,00

Eerder toevallig ontstond het kunstcollectief VERZAMELARTS van 10 kunstliefhebbers die doorheen de jaren kunstzinnig moois verzamelden om het een eervolle plek te geven in hun omgeving. Gaandeweg ontstond het verlangen om hun passie voor de eigen collectie en hedendaagse kunst met anderen te delen. Het gevolg is een tijdelijke kunsttentoonstelling in oktober op drie locaties in Gent. De drie expo’s zijn een hommage aan de medeplichtigheid van verzamelaars aan de artistieke visies van kunstenaars.
Van 14 t.e.m. 29 oktober loopt de tijdelijke kunsttentoonstelling VERZAMELARTS op drie locatie in Gent, waaronder de ambtswoning van de gouverneur van Oost-Vlaanderen (Carina Van Cauter). Maar liefst 66 kunstwerken van 33 hedendaagse kunstenaars sieren er het gebouw. Iedereen is welkom om een bezoek te brengen en zich te laten inspireren.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464778021 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

, , , , , , , , , , ,

Uitgever

Aantal pagina's

240

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

24-10-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Verzamelarts” te beoordelen