Verwarde tijden! die om richting vragen

HJ Schoo-lezing 2017
Auteur: Sybrand Buma | Uitgever: Elsevier Weekblad Boeken

9,95

Dit boek bevat de uitgebreide, geannoteerde en geïllustreerde versie van de negende HJ Schoo-lezing van Elsevier Weekblad die CDA-leider Sybrand Buma maandagavond 4 september 2017 heeft gehouden in de Rode Hoed in Amsterdam. Buma geeft in de lezing zijn visie op de richting die de samenleving moet ingaan. Hij spreekt onder meer over de verabsolutering van vrijheid en gelijkheid. De titel van zijn lezing is ‘Verwarde tijden!’ die om richting vragen.

De HJ Schoo-lezing van Elsevier Weekblad is genoemd naar HJ Schoo, de in 2007 op 61-jarige leeftijd overleden voormalige hoofdredacteur van Elsevier, adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant en uitgever van Vrij Nederland en Opzij.

Buma is sinds 2012 partijleider van het CDA. Zowel in 2012 als in 2017 was hij lijsttrekker van zijn partij voor de verkiezingen van de Tweede Kamer, waarvan hij sinds 2002 lid is. Hij is in 1965 geboren in Workum, waar zijn vader burgemeester was. Hij studeerde rechten in Groningen en Cambridge (Groot-Brittannië). Voor hij tot Kamerlid werd gekozen, werkte Buma achtereenvolgens bij de Raad van State, het ministerie van Binnenlandse Zaken en de CDA-fractie in de Tweede Kamer.

Eerder publiceerde Buma Samen kunnen we meer (Schoorl, 2012) en Tegen het cynisme. Voor een nieuwe moraal in de politiek (Amsterdam, 2016).

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463480178 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

HJ Schoo-lezing 2017

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

96

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

05-09-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Verwarde tijden! die om richting vragen” te beoordelen