Verborgen geheimen van de mensheid deel 1

Deel 1
Auteur: Bert Thurlings | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

29,95

Op grond van wetenschappelijk vastgestelde feiten lijken we af te stevenen op de conclusie dat een superintelligentie de mensheid heeft geholpen in zijn ontwikkeling. En dat wellicht nog steeds doet …

Al jaren is dr. Bert Thurlings gefascineerd door de geschiedenis van het Oude Egypte. Hoe komt het dat Cheops begraven werd voor zijn geboorte? Wie bouwde de grote piramide werkelijk? Hoe kon men potten bakken uit graniet? En waren de Grieken soms de uitvinders van de piramiden? Hoe zit het met de cocaïne-mummies en de breedtegraden van de oudste bouwwerken der mensheid? Wie waren die heersers die elk duizenden jaren regeerden over het oude Egypte?

Al vroeg in zijn studie naar vooral ook de technologische prestaties van de oude Egyptenaren stuitte Thurlings op opmerkelijke ontdekkingen. Hij bezocht de gebieden en de bouwwerken en werkte zich door de bestaande literatuur heen. Meten is weten bij Thurlings, dus niets werd aan het toeval overgelaten.

Het resultaat is een meer dan meeslepende tocht langs verbazingwekkende conclusies, gesitueerd binnen de meest mystieke context die de menselijke geschiedenis kent: die van de piramides in het gouden woestijnzand van Egypte.

Dr. Bert Thurlings is een bevlogen wetenschapper, auteur van talloze wetenschappelijke artikelen en werkzaam bij onze grootste elektronicafabrikant. Hij schreef ook ‘Verborgen geheimen van de mensheid: Deel 2‘, over de merkwaardige, oude, megalithische stenen constructies en de vraag door wie de mensheid werd geholpen, en ‘Verborgen geheimen van de mensheid: Deel 3‘, over de wetenschappelijke feiten die elkaar tegenspreken, maar tot nu toe zijn genegeerd.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464247848 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Deel 1

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

318

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-04-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Verborgen geheimen van de mensheid deel 1” te beoordelen