Van wie is de Finish?

Auteur: Lars Ehrenreich Møller | Uitgever: Lamø B.V.

23,95

In de ogen van een buitenstaander heeft Lars het allemaal: een succesvolle internationale advocatencarrière, een fi jn huwelijk, drie leuke kinderen en een gedrevenheid om u tegen te zeggen.
En dan ineens … op weg naar een zakelijke afspraak, valt Lars stil op een plek waar hij niet hoort te zijn. Hoog tijd om de agenda leeg te vegen, want de man die zoveel ballen in de lucht houdt, kan helemaal niets meer.
Of toch wel: trainen. Voor de triatlon, hoewel hij op dat moment al 56 is. Hij zwemt, fietst en rent alsof de duivel hem op de hielen zit. Hij gaat hard, maar dan stagneert de progressie terwijl hij toch echt nog veel harder wil. Lars weet intuïtief dat het niet alleen een latent zakelijk confl ict is dat hem probeert in te halen, maar dat ook de traumatische ervaringen uit zijn jeugd hem op zijn schouder kloppen.
Rennend door de botanische tuin in Singapore en zwemmend tussen de haaien in de baai van San Francisco, maar ook door yoga in Puerto de Mogán en tijdens een fietstocht dwars door Frankijk, samen met zijn vrouw, hervindt hij zichzelf. Dit boek schetst de lange reis van de mens, de advocaat en de sporter Lars naar zijn belangrijkste finish ooit.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464433906 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

232

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

15-06-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Van wie is de Finish?” te beoordelen